Наша пропозиція

EUROPAK

» Правила замовлення товару

Правила www.europak.com.ua

1. Власником www.europak.com.ua (далі “Фірма”) і продавцем товарів пропонованих на цій сторінці є Вєслав Пеля.
2. Фірма працює в інтернеті за адресою www.europak.com.ua
Поштова адреса фірми: 38-120 м. Чудец, вул. Церамічна 3

 

§ 1
Загальні положення

1. Ці правила містять положення, які визначають умови для підписання та виконання договорів купівлі-продажу через www.europak.com.ua
2. Продавець залишає за собою право змінювати правила. Зміна положення цих правил не поширюється на вже прийняті замовлення.
3. Дані правила також стосуються клієнтів, які зробили замовлення за допомогою телефону.
4. В разі не врегульованих питань цими правилами, застосовуються положення Закону від 23 квітня 1964 Цивільного Кодексу і Закону від 2 березня 2000 про захист прав споживачів і відповідальності за шкоду, заподіяну небезпечними продуктами та закон з дня 27 липня 2002 р. Про особливі умови продажу споживачам та про внесення змін до Цивільного Кодексу (Законодавчий вісник № 141, пункт. 1176, з поправками.)

Замовлення

1. Клієнт отримує інформацію щодо продукту через контактовий формуляр, який доступний на інтернет сторінці www.europak.com.ua або безпосередньо за телефоном.
2. Замовлення можна надсилати за допомогою контактового формуляру на сайті фірми, або зробити телефонічне замовлення за номером +48 17 2771045.
Неправильно заповнені контактові формуляри не будуть розглядатися. Неправильно виповнений формуляр — це той, у якому не виповнені обовязкові поля з зірочкою, тобто: номер телефону, або поштова адреса клієнта. Фірма не мусить інформувати клієнта про відхилення формуляру, в разі не вписаного номеру телефону або електроннох пошти.
У разі винекнення питань, щодо зкладеного клієнтом і отриманого фірмою EUROPAK замовлення через контактовий формуляр, фірма залишає за собою право призупинити виконання замовлення до моменту прояснення сумнівів. Про припинення реалізації замовлення, фірма EUROPAK має обовязок негайно повідомити Замовника.

Підтвердення замовлення

1. З ціллю верифікації, кожне правильно заповнене, згідно з полоденням даних правил, замовлення буду підтверджене фірмою EUROPAK в дню отримання замовлення, або протягом найближчих трьох робочих днів.
2. Підтвердження замовлення фірмою EUROPAK клієнт отримає через телефон, або на адресу електронної пошти, які були подані при виповненні контактового формуляру.
3. Підтвердження замовлення фірмою EUROРAK, являється еквівалентним до укладенню договору купівлі-продажу з клієнтом згідно з пунктом 2 даного положення.
4. Замовлення, яке з невідомої причини не вдасться перевірити згідно з пунктом 1 і 2, щодо терміну, автоматично анулюється без інформування про це клієнта.

 

§ 2
Доставка

1.Замовлені товари будуть доставлені до клієнта спільно визначеним способом (курєром, поштою, або іншим способом узгодженим з клієнтом). Враз з замовленням клієнт отримує документи (фактура), які підтверджують купівлю товарів.
2.Клієнт має право вибору — згідно з формуряром замовлення, щодо способу і фірми, яка доставить товар.
3. Термін реалізації замовлення узгоджується індивідуально, в залежності від виду та кількості замовлених товарів. Початок продукції рахується від дня підтвердження вплати клієнтом, приготування матеріалів, виготовлення товарів нашими фахівцями фірми EUROPAK і доставка попередньо узгодженим з клієнтом способом. Фірма EUROPAK не несе відповідальності за зпізнення, або не доставку товарів з приводу неправильно поданої адреси клієнта, або інших причин зі сторони клієнта.
4. Фірма не несе відповідальності за технічні проблеми, або технічні обмеження, які можуть виникнути в компютерному обладнанні або телекомунікаціній інфраструктурі, котра використовується клієнтом і не дає змоги правильно користуватися сторінкою www.europak.com.ua
5. В випадку великих замовлень, фірма EUROPAK залишає за собою право виконати замовлення в частинах.
6. Кошти повязані з висилкою і транспортуванням товару оплачує Замовник згідно з актуальним цінником курєрської фірми, або іншого перевізника.

 

§ 3
Відповідальність за дефекти

1. Скаргу відносно механічних пошкоджень упаковки товару під час транспортування варто зголосити відразу після отримання посилки до кур’єра, виповнюючи скаргу-протокол, в якому треба зазначити пошкодження.
В разі рекламації звертайтеся напряму до фірми EUROPАK (так званого Гаранту). Гарантійний термін дійсний напротязі 1 року.

 

§ 4
Спори

1.Врегулювання будь-яких спорів між Фірмою та Замовником, який являється споживачем піддягає судовій відповідпльності, згідно з відповідним положенням цивільного Кодексу.
2. Врегулювання спорів між Фірмою та Замовником, який не являється споживачем підлягає судовій відповідпльності, на підставі головного офісу фірми EUROPAK Wiesław Piela.

 

§ 5
Кінцеві положення

1. При замовленні, клієнт автоматично погоджується на обробку персональних даних власником фірми www.europak.com.ua в цілях повязаних з реалізацією замовлення, а також в цілях промування та реклами діяльності фірми EUROPAK. Власник фірми обробляє персональні дані клієнтів дотримуючись правил записаних в Законодавстві, при цьому клієнт має право доступу та редагування своїх персональних даних. Клієнт має право вимагати від Фірми скасування даних персональних, в разі стосовної заяви. Якщо заявка буде мати підстави, то буде розглядатися на території польського законодавства, зокрема Цивільного Кодексу, закону з дня 2 березня 2000 р. про охорону прав споживачів та відповідальності за шкоди заподіяні небезпечними товарами. ( Закон з 2000 р. №22, позиція 271, з пізнішими змінами), а також закон з дня 27 липня 2002 р. про відповідні вимоги продажу споживачам і зиіні Цивільного Кодексу (Закон №141, позиція 1176 з пізнішими змінами).
2. Визнання окремих правил даних положень, можуть не мати законної сили, в спосіб передбачений законом, що не впливає на дійсність інших параграфів положень. На місці недійсного положення будуть застосовуватися норми права, які найближче відповідатимуть цілям фірми, і які відповідатимуть не дійсним параграфам і в цілому даного Положення.
3. Будь-які коментарі та питання відносно праці Фірми EUROPAK і пропонованих товарів слід відправляти через контактовий формуляр або по телефону за номером 48 17 2771045. Відповідно, тим самим шляхом, клієнт може отримати експертну інформацію щодо пропонованих нами товарів.