Наша пропозиція

EUROPAK

» Упаковки з плівки ПВХ

На протязі багатьох років наша фірма займається продукцією упаковок з плівки ПВХ (плівки PCV). Саме тому, ми з повним переконанням пропонуємо дані упаковки, так як вони підкреслюють візуальні аспекти запакованих в них продуктів. В нашому асортименті Ви можете знайти зшиті та зварні упаковки з плівки ПВХ. Такі упаковки дуже міцні на механічні дії, стійкі до низьких температур, нетоксичні і підлягають утилізації та переробці. Продукти виготовлені з плівки ПВХ значно підвищують привабливість товару за рахунок природного блиску та натурально прозорої структури.
Якщо Ви шукаєте міцну та безпечну сумку, то наші продукти виготовлені з плівки ПВХ будуть найкращим рішенням. У нас Ви можете замовити упаковку з плівки ПВХ поєднану з нетканим поліпропіленом (також званим вігофіл або вігол) різного кольору: помаранчевий, бордовий, коричневий, фіолетовий, блакитний, рожевий або горошковий. В упаковку можна запакувати дитячі іграшки, матраци або постільну білизну. Маємо можливість монтажу ручок або вішалок, що в результаті дозволяє комфортово транспортувати товар, а також вирішує проблему з експозицією товару на прилавках.
Такі упаковки бездоганно захищають товари від вогкості, пилу та інших забруднень. Зварні пакети з плівки ПВХ оснащені широкою гамою вішалок та ручок, які можна знайти в нашому каталозі на сайті. Також можуть закриватися двома способами: пластиковими пакувальними заклепками або стрічкою багаторазового замикання. Цього типу опакування ідеально підходять для сорочок, білизни, спальних мішків, гардин, косметики, документів, шкільних і будівельних аксесуарів, ванних килимків та багатьох інших предметів.

Розміри та прикладові зразки добираємо врховуючи індивідуальні потреби клієнтів.

Товщина плівки ПВХ: 70 — 200 мікрон

Товщина нетканого поліпропілену: 70гр/м2 — 100гр/м2

На упаковках з плівки ПВХ і нетканого поліпропілену виробляємо надруки шовкотрафаретним методом

ЗАПИТАЙ